BOOM! Afrona dhe Blero bëhen bashkë

Javën e shkuar, u  konfirmua ndarjen përfundimtare të Bleros me “bejbin”, Ana Sylejmanin. Burime folën se ai është parë në Zurich të Zvicrës dhe më në fund, kuptohet për çka. Këngëtari…

0 commentaire