Muhamed Zeqiri braktis LSDM-në bashkohet me BDI-në 

Ish sekretari i qeverisë, Muhamed Zeqiri – Muki siç duket ka braktisur LSDM-në dhe është i është bashkuar BDI-së dhe Frontit Europian. TS ka siguruar fotografi në një iftar të përbashkët ku shihet Muki me funksionar të BDI-së.

Vlen të thekësohet se Frontit Europian i bashkohen shumë figura me ndikim politik. TS

Laisser un commentaire