BOOM! Afrona dhe Blero bëhen bashkë

Javën e shkuar, u  konfirmua ndarjen përfundimtare të Bleros me “bejbin”, Ana Sylejmanin.

Burime folën se ai është parë në Zurich të Zvicrës dhe më në fund, kuptohet për çka.

Këngëtari do të jetë pjesë e një interviste në podcast-in e Afrona Dikës, ish-bashkëshortes së tij.

Në një lëvizje krejt të paparashikueshme, ish-çiftin janë bërë bashkë.

“Pas dy viteve”, shkruhet në promon paralajmëruese me shumë emocione.

Laisser un commentaire