Deklaratat e guximshme të Meriton Mjekiqit për fitoren e BBV dhe Heidi Bacin

Ditën e sotme Meritoni ka bërë disa deklarata të guximshme në biseda me banorët e tjera.

Fillimisht, ai ka sulmuar Heidin për të cilën mendon se del të shtunën, duke shtuar se nuk e ka llogaritur kurrë.

Më pas ka thënë se fitoren e BBV3 e meriton vetëm ai sepse i ka dhënë gjithçka shtëpisë.

“Unë s’e kam llogaritur kurrë Heidin. Ajo del të shtunën. I kam thënë ti nuk ke IQ. Për fitore unë i kam dhënë më shumë shtëpisë. Asnjë s’ka dhënë sa unë. I kam dhënë gjithçka emocion, ndjenjë.”

Laisser un commentaire