Prindërit e një nxënësi denoncohen për kërcënime ndaj drejtorit të një shkolle në Karposhit

MPB njofton se më datë 29.03.2024, në ora 18:00, në SPB Shkup është raportuar se B.Z. prindi i një nxënësi në një shkollë në zonën e Karposhit, si dhe bashkëshortja e tij, kanë kërcënuar me telefon drejtorin e shkollës, një mësuese dhe prindin e një nxënësi dhe më pas ka tentuar të hyjë në shkollë.

Po merren masa për zbardhjen e rastit.

Laisser un commentaire