Tension mes dy banoreve: Erjola lagë me ujë Eglën, ajo i hakmerret dhe ia hedh cigaret në pishinë

Gjatë mëngjesit të sotëm në shtëpinë e “Big Brother VIP”, një incident i vogël ndodhi midis dy banoreve, Erjolës dhe Eglës, duke shtuar më tej tensionet brenda mureve të shtëpisë më të përcjellë në Shqipëri.

Ndërsa Egla ishte duke u çlodhur në një nga zonat e përbashkëta, Erjola, në kalimin e saj pranë saj, pa dashje derdhi pak ujë nga shishja e saj mbi Eglën.

Me një reagim të shpejtë për të shuar situatën, Erjola i tha menjëherë: “Ua pa dashje, të kërkoj ndjesë”. Megjithatë, Egla u shpreh e mërzitur ndërsa konstatoi që mikrofoni i saj ishte lagur nga uji i derdhur.

Në një veprim që duket të jetë përgjigje ndaj këtij incidenti, Egla vendosi të hidhte cigaret e saj në pishinë, duke e bërë këtë të duket si një akt hakmarrjeje ndaj Erjolës.

“Me dozën e nikotinës dhe bëni kështu. Tre herë do ta fal, pastaj s’ta fal më. Të ra dinjiteti”, ka thënë Egla e irrituar nga incidenti.

Ndërsa dy banoret vazhduan të hedhin ironi mes tyre, është e qartë se ky konflikt mund të sjellë ndryshime në dinamikat e mëtejshme të lojës brenda “Big Brother VIP”

Laisser un commentaire