Vendoset edhe një kryq gjigant në Draçevë të Shkupit


Është vendosur edhe një kryq gjigant në Draçev të Shkupit, raporton SHENJA.

Sipas të dhënave kryqi është i lartë 63.5 metra i gjërë 4 metra, i dyti për nga madhësia pas atij të Vodnos.

Investitor është Kongresi Botëror Maqedonas, ndërsa donator janë kompanitë Dabar, Prototip dhe Fakom.

Laisser un commentaire